Γνώση & Σοφία — About-us 
Μέγεθος γραμματοσειράς:


Η Ιδέα

Ο μόνος τρόπος που μπορεί να αλλάξει σημαντικά και μόνιμα τη ζωή ενός ανθρώπου είναι η βιωματική γνώση. Ο εκπαιδευόμενος στο “Γνώση & Σοφία” δεν φοβάται να αντιμετωπίσει το απρόβλεπτο. Μπορεί να διαχειριστεί και τις πιο δύσκολες προκλήσεις, χωρίς απώλεια ελέγχου. Δεν φοβάται το άγνωστο, γιατί έχει μάθει τη διαδικασία που τον οδηγεί στο γνωστό. 


Το “Γνώση & Σοφία” είναι το 1o Ψηφιακό Κέντρο Εκπαίδευσης της χώρας. 

 

Φωτογραφία απο το χώρο υποδοχής του Γνώση & Σοφία Ο χώρος υποδοχής του Γνώση & Σοφία.

Ψηφιακή Εκπαίδευση

Στο "Γνώση & Σοφία" χρησιμοποιούμε ηλεκτρονικούς υπολογιστές, tablets, διαδραστικούς πίνακες, και άλλα ψηφιακά μέσα. Αυτός ο τρόπος εκπαίδευσης βοηθάει τον εκπαιδευόμενο να αναπτύξει την φαντασία του, την πιο βασική λειτουργία του ανθρώπινου πνεύματος. 


Το ψηφιακό περιβάλλον είναι η δίοδος μέσα από την οποία μπορούμε να ρίξουμε μια ματιά... στο μέλλον. Η ψηφιακή εκπαίδευση γεφυρώνει το στοχασμό με την έρευνα, κάνοντας τη νόηση κατανόηση, φτάνοντας στη σοφία. 
Με την ψηφιακή εκπαίδευση, είμαστε στο μέλλον.

 

Φωτογραφία απο το χώρο διεύθυνσης του Γνώση & Σοφία Ο χώρος διεύθυνσης του Γνώση & Σοφία.

Συχνές ερωτήσειςΤο «Γνώση & Σοφία» είναι ένα καινοτόμο Κέντρο Εκπαίδευσης, που χρησιμοποιεί σύγχρονες ψηφιακές μεθόδους διδασκαλίας. Με βοηθό την ψηφιακή εκπαίδευση τα δύσκολα γίνονται… εύκολα! Σκοπός είναι όλοι να πάνε μπροστά και μέσω των ειδικά σχεδιασμένων προγραμμάτων να κατακτήσουν το στόχο… το ευ ζην!
Το «Γνώση & Σοφία» γεννήθηκε μέσα από την αγάπη για τη μάθηση και την πρόοδο. Τα 25 χρόνια εμπειρίας στο «Μαθηματικό Εργαστήρι» σε συνδυασμό με την ειδίκευση στη Ψυχολογία του εν δυνάμει Εκπαιδευόμενου Ανθρώπου, ενέπνευσαν την εκπαιδευτικό Μαρία Μαρκάκη, να δημιουργήσει ένα μοντέρνο πολυχώρο. Χώρο αφιερωμένο στην υπηρεσία της Σύγχρονης Εκπαίδευσης και του Πολιτισμού. Η Ψηφιακή Εκπαίδευση με ηλεκτρονικούς υπολογιστές, διαδραστικούς πίνακες, tablets μαζί με ένα επιτελείο άρτια κατηρτισμένων εκπαιδευτικών κάνει ευχάριστη τη μάθηση, ακολουθώντας καινοτόμα εκπαιδευτικά προγράμματα. Όλα οδηγούν στην «άλλη» γνώση, στην παρατήρηση, στην εμπειρία, στη σοφία, στη δημιουργικότητα, στην έκφραση, στην…αληθινή ζωή.
Βρίσκεται στην καρδιά του Ηρακλείου, στο γραφικότερο σημείο της πόλης, στον πεζόδρομο της οδού Περδικάρη, κοντά στην Πλατεία Λιονταριών. Απέχει ελάχιστα από την Πλατεία Ελευθερίας και η δημόσια συγκοινωνία εξυπηρετεί πλήρως, καθώς αστικά λεωφορεία και ταξί βρίσκονται μια ανάσα από αυτό.
Οι μοντέρνες αίθουσες του "Γνώση & Σοφία" βρίσκονται στην υπηρεσία της σύγχρονης εκπαίδευσης. Η άρτια ψηφιακή υποδομή τους συνοδεύεται από μια υπέροχη διακόσμηση, που τη μια μέρα σε ταξιδεύει στην Αθήνα, Rome, Paris, την άλλη στο London, Tokyo, New York…. Και κάπως έτσι, το ταξίδι της γνώσης ξεκινά!

Η μάθηση είναι εμπειρία. Οτιδήποτε άλλο, είναι απλά πληροφορία.


Albert Einstein


Επικοινωνία

Γνώση & Σοφία
Περδικάρη 6
Ηράκλειο Κρήτης, 712 02
Τ: 2810.333.613
F: 2810.333.614
E: info@gnosikaisofia.com

Εγγραφείτε στο newsletter μας!